50% på LED-lys for montering i stolper

LED-lys-Vindex
LED-lys for montering i stolper. Lysene gir en koselig stemning. De gjør en stor forskjell for huset og uteområdet. Og det beste er at de er lett å montere. 🔆

Innfellbare lamper som gir varm-hvitt lys i vintermørket.​

Vindex leverer to typer LED-lys beregnet for våre stolper. Innfellbare LED-lamper med halvsirkelformet hus av aluminium og innfelt lys i stolpetopper. LED lampen drar veldig lite strøm, bare 0,4 w pr lampe med svært lang levetid. Kan også benytte en fotocelle som automatisk slår av og på lyset i forhold til mørket.

Lysene kan også koble til fotocelle som automatisk slår av og på lyset i forhold til mørket. Dimmer med fjernkontroll er også mulig for å endre styrke på lyset etter ønske.

Strømforsyningen har eurostikk-tilkobling og gir ut 12 volt spenning. Dette gjør at du fint kan montere selv. I de aller fleste tilfeller kan våre LED-lys ettermonteres.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat på telefon 71 26 60 00 😊

NB: LED lys og utstyr skal ved destruksjon innleveres til godkjent returpunkt av EE produkter i henhold til Forskrift om gjenvinning og behandling av avfall, Avfallsforskriften §1-4, §1-5 og §1-6.

PVC Rekkverk VBA LED-lys
Vedlikeholdsfritt stolpetopper med innfelt lys fra Vindex sørger for at uteplassen blir koselig, selv etter at solen har gått ned.
LED-lys gjør at du kan nyte mørke kvelder
LED-lys gjør at du kan nyte mørke kvelder.
LED-lys på stolper
LED-lys på stolper gir en fin innramming til huset.
Vindex LED-lys
Vindex LED-lys skaper hygge og stemning i hage og terrassen 😉
vindex-led-lys-gjerde
Vindex LED-lys for montering i stolper.

Del gjerne innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler