VINTER KAMPANJE 10% på alle Vindex-sprosser

Vindex sprosser
Vindex-sprossen passer til alle typer vindu og dører. Hver sprosse blir spesiallaget etter inndelingen og målene du ønsker. Sprossene hindrer innsyn men ikke utsikt.

Sprossene blir produsert i moderne lokaler ved Hustadvika. Vindex har sveiste hjørner og patentsøkte innfestinger av de horisontale og vertikale spilene i hele sprossen. Dette er solide skruer med styring og låsesikringer.  Dette gir stabil sprosse som holder formen 100%. På grunn av dette og på grunn av materialets kvalitet, har Vindex sprossen lang garanti og levetid. Her er vi trygge og tar ingen sjanser.

I 1986 startet Vindex produksjon av naturvennlig PVC sprosser. Unike sprosser som er sterke, stabile og vedlikeholdsfrie.

Høy kvalitet og lang levetid

Kun VINDEX® Sprosser er de originale og «evigvarende» sprossene med best stivhet, farge-ekthet og som er helt vedlikeholdsfrie. Vindex tilpasser sprosser til alle typer vindu og dører. 

Kvaliteten teller mest i det lange løp!
Fargekode: NCS S0502-Y (klassisk hvit)

Vindex Sprosser
Vindex Sprosser er med på å gi huset ekstra sjel 😊
Under ser du forslag til inndeling av vindu.
Sprosser kan gi huset eller hytta et nytt utseende!
Vi tilpasser sprosser til alle typer vindu og dører.
Sprosser inndeling - Vindex
Sprosser inndeling - Vindex

Del gjerne innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler