Produkter som varer

Vindex produserer også skodder, lufteskodder, postkassehus, levegger og varmepumpehus. Produktene er vedlikeholdsfrie og tåler kraftig vind, sol og store påkjenninger. Produktene kan spesialtilpasses ditt behov.

Vi er en ledende leverandør av vedlikeholdsfrie produkter til hus og hage.

Vindex Norskprodusert

Kontakt oss for et gratis og uforpliktende tilbud.

LED lys

Vindex LED-lys
Stolpetopper med innfelt lys.
Vindex LED-lys
Innfellbare lamper med hus i aluminium formet som halvsirkel.

Vindex leverer to typer LED-lys beregnet for våre stolper.

Innfellbare lamper med halvsirkelformet hus av aluminium og innfelt lys i stolpetopper.

Vi bruker LED-lys som drar svært lite strøm og har lang levetid. Lysene kan også koble til fotocelle som automatisk slår av og på lyset i forhold til mørket. Dimmer med fjernkontroll er også mulig for å endre styrke på lyset etter ønske.

Strømforsyningen har eurostikk-tilkobling og gir ut 12 volt spenning. Dette gjør at du fint kan montere selv. I de aller fleste tilfeller kan våre ledlys ettermonteres.

NB: LED lys og utstyr skal ved destruksjon innleveres til godkjent returpunkt av EE produkter i henhold til Forskrift om gjenvinning og behandling av avfall, Avfallsforskriften §1-4, §1-5 og §1-6.

Vindex AS er et godkjent returpunkt.

Vindex gjerde og levegg

Levegger

Skjerm deg med en Vindex vedlikeholdsfri levegg. En kombinasjon av gjerde og levegg setter en fin ramme rundt uteplassen. Våre levegger tåler kraftig vind og store påkjenninger. Og det beste av alt er de enkle å montere. De er effektive mot innsyn, støy og vind. Vindex levegger leveres i mange varianter og har kort leveringstid.

Hestegjerde

Et godt hestegjerde som ser fint ut og som holder hestene inngjerdet, er sammen med en god stall det viktigste man trenger til hesteholdet.

Vedlikeholdsfritt

Vindex leverer gjerder og stolper som er helt vedlikeholdsfrie og som ikke påvirkes av vær, vind eller sol.

Fordelene med vårt hestegjerde er mange, men en av de største fordelene er at stolpene ikke leder strøm. Dermed kan man montere tråder rett på stolpene.

Kontakt oss for tilbud, eller om det er noe du lurer på.

Spesiallaget hestegjerde
Vindex gjerder og porter er laget av jomfruelig vinyl med titan baserte tilsetninger som gjør materialet naturvennlig.
Vindex skodder

Skodder til alle typer hus

Tradisjonelt var skodder benyttet til å stenge av vinduene og for å kunne lufte huset gjennom stengte skodder.

Harmoni med Skodder og Sprosser

I Norden har skodder vært benyttet til dekorasjon på siden av vinduene. I mange år var tre eneste materiale skodder var laget av. Vindex kom i markedet med en vedlikeholdsfri skodde i 2005 som er laget av samme materiale som Vindex Sprosser lages av. Dette har gitt markedet et valg av skodder som ikke trenger males eller vedlikeholdes. Vindex har forhandlere og selgere over hele landet. Alle har gjennomgått opplæring og er fabrikkens representant NÆR DEG som kunde.

Vindex varmepumpehus

Vedlikeholdsfrie varmepumpehus

Vindex varmepumpehus har et elegant utseende og beskytter varmepumpen mot regn, vind, sludd, is og snø. Varmepumpehuset er vedlikeholdsfritt. På grunn av avstand og utette vegger gir det nok luft til varmepumpen. Varmepumper må tåle all slags vær og store endringer i temperatur. Dette medfører store belastninger og unødig slitasje på varmepumpens utedel. Vi anbefaler derfor vårt produkt som et beskyttende hus over varmepumpen, dette reduserer ikke varmepumpens evne, men beskytter og bevarer pumpen. 

Bruk av varmepumpehus vil gi bedre gjenvinningsfaktor og hindrer snø og regn i å fryse til is i pumpen. Ved ising må pumpen smelte isen ved å gå over i avriming, og på kalde dager vil det virke som om pumpen «leverer» kald luft i stedet for varme i huset. Med vårt varmepumpehus vil pumpen arbeide i lengre perioder før pumpen starter avriming.

Vindex 30 års garanti

Best garanti

Vi vet at våre produkter har høy kvalitet og lang levetid – derfor gir vi 30 års garanti på sprosser og 15 år på alle andre produkter. 5 år på EE-produkter.

Kontakt oss for et gratis og uforpliktende tilbud

Velg produkt

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler