25% rabatt på kystveggen – vedlikeholdsfri spilevegg til hagen

Kystveggen – Vedlikeholdsfri spilevegg i PVC
Kystveggen fra Vindex er en nyutviklet spilevegg til hagen som selvfølgelig er laget av våre vedlikeholdsfrie profiler i PVC. Veggen er ypperlig til avskjerming i hagen, soneinndelinger og tomtegrenser – eller som levegg. Kjøper du før 5. mai 2024 får du 25% rabatt på Kystveggen.

Kystveggen er en vedlikeholdsfri spilevegg med et stilfullt og moderne uttrykk som gir et uterom i hagen du garantert blir fornøyd med. Med Kystveggen kan du skape en god atmosfære ved å dele hagen eller terrassen opp i koselige soner – det er ikke så mye som skal til.

Levegg

En spilevegg fungere også som levegg. Den gir litt mindre skjerming enn en tett levegg, men den gir samtidig bedre utsyn og tåler mer vind. Vi leverer også veggene med integrert pynte- og effektbelysning om du ønsker det.

Vedlikeholdsfri

Med Kystveggen i vedlikeholdsfri PVC slipper du skraping og maling. Du sparer både tid, og ikke minst penger på vedlikehold. Spileveggen står i mange år – kun en vask i ny og ne er det eneste som trengs.

Planter

Hva med klatreplanter på spileveggen? Med planter blir uterommet enda mer koselig og med våre materialer trenger du ikke å bekymre deg for råte.

Pergola

I tillegg til skjerming mot vind, mot naboen, mot støy og tomtegrenser kan Kystveggen brukes til å bygge en pergola. Da får du en koselig utestue i hagen hjemme eller på hytta der du kan møblere og pynte med planter akkurat slik du vil ha det.

Spilevegg til hagen med integrert pynte- og effektbelysning
Integrert pynte- og effektbelysning

Festemetoder

Mur:
Støpes fast til armeringsjern

Bakke:
Vi produsert lengre stolper for nedgraving og støping i bakken

Terrasse:
Stolpene blir produsert 200mm lengre for å felles ned i bjelkelaget. Festes med treplugg og gjennomgangsbolter.

Spiler blir låst i enden med en aluprofil som legges i stolpen etter montering

Del gjerne innlegget