Vindex sprosser

Vindex-sprossen passer til alle typer vindu og dører. Siden oppstarten i 1986 har sprossene hatt sveiste hjørner og skrudde forbindelser i alle ledd. Hver sprosse blir spesiallaget etter inndelingen og målene du ønsker. Sprossene hindrer innsyn men ikke utsikt. Hvite sprosser reduserer ikke dagslyset inne.

Våre unike sprosser er sterke, stabile og vedlikeholdsfrie

Vindex Norskprodusert

Kontakt oss for et gratis og uforpliktende tilbud.

Vindex Sprosser

Norskproduserte sprosser

Sprossene blir produsert i moderne lokaler ved Hustadvika. Vindex har sveiste hjørner og patentsøkte innfestinger av de horisontale og vertikale spilene i hele sprossen. Dette er solide skruer med styring og låsesikringer.  Dette gir stabil sprosse som holder formen 100%. På grunn av dette og på grunn av materialets kvalitet, har Vindex sprossen lang garanti og levetid. Her er vi trygge og tar ingen sjanser.

1986 startet Vindex produksjon av naturvennlig PVC sprosser.
Vindex sprosser

Høy kvalitet og lang levetid

Kun VINDEX® Sprosser er de originale og «evigvarende» sprossene med best stivhet, farge-ekthet og som er helt vedlikeholdsfrie. Vindex tilpasser sprosser til alle typer vindu og dører. 

Kvaliteten teller mest i det lange løp!
Fargekode: Klassisk hvit.

Forslag til inndeling av vindu

Vi tilpasser sprosser til alle typer vindu og dører.

Sprosser inndeling - Vindex
Sprosser inndeling - Vindex

Målskjema

Last ned målskjema du kan fylle ut og bruke som notat eller sende forspørsel.

Vindex 30 års garanti

Best garanti

Vi vet at våre produkter har høy kvalitet og lang levetid – derfor gir vi 30 års garanti på sprosser og 15 år på alle andre produkter. 5 år på EE-produkter.

Kontakt oss for et gratis og uforpliktende tilbud

Velg produkt

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler