Vindex sprosser

Våre rammesprosser passer til alle typer vindu og dører. Hver sprosse blir spesiallaget etter dine ønsker og mål. Vi vil bruke en kjent sangtittel for å beskrive våre vedlikeholdsfrie PVC sprosser «Simply the best»

Vindex norskprodusert

Våre unike sprosser er sterke, stabile og vedlikeholdsfrie

Forny huset med våre utenpåliggende sprosser og gjør det koselig med småruter. Kanskje passer losholt eller en kryss sprosse bedre til ditt hus? Vi produserer etter ditt ønske, mål og hustype. Med snart 40 års erfaring med våre avtagbare vinyl-sprosser, gir vi deg gode råd og veiledning.

Kun VINDEX® Sprosser er de originale og «evigvarende» sprossene med best stivhet, farge-ekthet og som ikke krever vedlikehold.

Sprossene er norskprodusert.
Kvaliteten teller mest i det lange løp!

For tilbud, pris og informasjon:

Ring eller fyll ut kontaktskjemaet

Vindex sklisikkert terrassegulv på trapp
Fasade hus med Vindex vedlikeholdsfrie sprosser

Kvalitetsprosser med lang levetid

Sprossene er norskproduserte i moderne lokaler ved Hustadvika. Vindex har sveiste hjørner og patentsøkte innfestinger av de horisontale og vertikale spilene i hele sprossen. Dette er solide skruer med styring og låsesikringer.  

Dette gir en stabil sprosse som holder formen 100%. På grunn av materialets kvalitet, har Vindex sprossen lang garanti og levetid. Her er vi trygge og tar ingen sjanser.

Uansett om du velger plugg eller hengsler så er våre sprosser enkle å løse fra vinduet for rengjøring. Like enkelt om vinduet ditt er av plast, tre eller aluminium.

Fargekode: Klassisk hvit.

Få mer fritid med Vindex sprosser.
– ferdig med skraping og maling en gang for alle!

1986 startet Vindex produksjon av naturvennlig PVC sprosser.

Forslag til inndeling av vindu

Vi tilpasser sprosser til alle typer vindu og dører.

Sprosser inndeling
Vindex sprosser

Målskjema

Last ned målskjema du kan fylle ut og bruke som notat eller sende forspørsel.

Best garanti

Vi vet at våre produkter har høy kvalitet og lang levetid – derfor gir vi 30 års garanti på sprosser og 15 år på alle andre produkter. 5 år på EE-produkter.

Vindex sprosser

Vindex-sprossen passer til alle typer vindu og dører. Siden oppstarten i 1986 har sprossene hatt sveiste hjørner og skrudde forbindelser i alle ledd. Hver sprosse blir spesiallaget etter inndelingen og målene du ønsker. Sprossene hindrer innsyn men ikke utsikt. Hvite sprosser reduserer ikke dagslyset inne.

Våre unike sprosser er sterke, stabile og vedlikeholdsfrie

Vindex norskprodusert
Vindex sprosser

Kontakt oss for et gratis og uforpliktende tilbud

Velg produkt