Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://vindex.no

Personvern, nettbasert og skriftlig behandling av personopplysninger. 
Denne personvernerklæringen gjelder for VINDEX® AS sine nettsteder og personlig kontakt.  VINDEX® AS, org. no. 943398569, er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden vindex.no eller ved personlig kontakt.

Personopplysninger som behandles
VINDEX® AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes: 
Navn eller firmanavn
Kontaktperson
Registrert adresse, faktura og leveringsadresse
Telefonnummer og e-postadresseInformasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse.

Hvordan informasjon innhentes? 
VINDEX® AS samler inn opplysninger gjennom kontaktskjema på vår nettside eller kontakt via våre sosiale medier samt ved besøk ved vår stand på utstillinger av våre produkter samt ved telefonisk kontakt med VINDEX® AS.  
Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene (epost og telefonnummer), kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang, komme i kontakt med deg eller gi deg den informasjonen du ønsker. 

Eksempel på skjema: Kontaktskjema på nettsiden vår.
Besøksskjema utfylt på vår stand eller utstilling
Direktehenvendelse til vårt firma
Påmelding til å motta vårt nyhetsbrev fra blogg eller på epost
Henvendelse via våre sosiale medier

Formålet med informasjonen som innhentes 
For å kunne sende relevant informasjon
For å kunne ta kontakt, direkte eller via vårt salgsapparat
For å kunne tilby våre produkter og tjenester
For å kunne yte god kundeservice

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Google Analytics 
Vi samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende i Google Analytics. Formålet er å forbedre brukeropplevelsen og kunne se effekt av annonsekampanjer. Vi ser hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider de besøker, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Filmer
Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. På denne siden er det en film som er innebygd via nettstedet Vimeo og YouTube. Dette er en nettsider for opplasting og deling av video.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Cookies/informasjonskapsler

Denne siden bruker cookies. De fleste nettsider bruker cookies, som er små filer som blir lastet ned på datamaskinen for å bedre opplevelsen av å bruke nettsiden. Du kan slå av cookies i innstillingene i nettleseren, og du kan slette cookies som er lagret på maskinen under innstillingene. Slår du av cookies i nettleseren, kan det gå utover noe av funksjonaliteten på nettsiden. 

Google Analytics 
Vi samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende i Google Analytics. Formålet er å forbedre brukeropplevelsen og kunne se effekt av annonsekampanjer. Vi ser hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider de besøker, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom skjemaer på messer, direkte henvendelse til kontoret/selger hvor info blir oppgitt, meldinger via sosiale medier og kontakt via våre websider lagres i vårt CRM-system.

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte VINDEX® AS. 
 
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men et firma, Stavik Trevare AS som er underleverandør og bruker informasjonen til å produsere bestillinger samt til å sende ferdig produkt til deg som kunde.  
Stavik Trevare AS behandler personopplysningene dine på vegne av VINDEX® AS etter dette regelverk.

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. 
Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. 
Dersom du mener at VINDEX® AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no. 

Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, dersom vi ikke er lovpålagt om å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette, og å oppheve ditt kundeforhold, ved å sende E-post til post@vindex.no