Vindex
levegger

Skjerm deg fra været med Vindex levegger. Kombiner våre levegger med våre gjerder, rekkverk for å skape fin ramme rundt uteplassen.

Vindex norskprodusert

Slutt på vedlikehold

Våre levegger er laget av PVC med titan-baserte tilsetninger som gjør materialet naturvennlig. Produktene er helt vedlikeholdsfrie og har ingen negative effekter som påvirkning av vær og vind eller sol.

Våre levegger tåler kraftig vind og store påkjenninger. Og det beste av alt er de enkle å montere. De er effektive mot innsyn, støy og vind. Vindex levegger leveres i mange varianter og har kort leveringstid.

For tilbud og informasjon:

Ring eller send oss en melding via kontaktskjemaet

Levegg i hage

Tåler det meste

Utfordringene med et levegger av tre er at vann og råte kommer og ødelegger ditt verk før eller senere. Heldigvis lager Vindex levegger som er helt vedlikeholdsfritt og har ingen negative effekter ved påvirkning av vær, vind eller sol.

Vi lager din unike levegg

Produsert i Norge

Vindex produserer alle leveggene i Norge. Vi lage alle typer levegger som enkelt kan kombineres med våre gjerder eller rekkverk. Det betyr at du kan lage ditt eget design av leveggene med våre standard tilgjengelige profiler.

Produksjonen foregår i moderne lokaler med moderne maskiner under vår kontroll. Fra vårt spesielle tegneprogram kommer alle dokumenter nødvendig for å produsere alle bestillinger.

Vindex levegg

Last ned

Se oversikt og detaljer på Vindex-Gjerder, rekkverk og levegger.

Last ned tilbudsskjema

Fyll ut og send oss skjemaet for tilbud på gjerder, rekkverk og levegger.

Vindex levegg i hage
Vindex levegg i hagestue

Best garanti

Vi vet at våre produkter har høy kvalitet og lang levetid – derfor gir vi 30 års garanti på sprosser og 15 år på alle andre produkter. 5 år på EE-produkter.

Kontakt oss for et gratis og uforpliktende tilbud

Velg produkt