Enkelt å rengjøre Vindex rekkverk, gjerder, sprosser, terrassegulv og levegger laget i PVC.

Slik rengjør du Vindex PVC-produkter

Alle gjerder, rekkverk, levegger, terrassegulv og andre produkter fra Vindex er laget i PVC. Men selv om produktene tåler det meste, og krever svært lite vedlikehold, må en vask til i blant. Vi anbefaler en rengjøring hvert år.

Les mer
Vindex varmepumpehus i vedlikeholdsfri pvc

Mange muligheter med vedlikeholdsvennlig PVC

Hvis du har et forhold til PVC er, tenker du kanskje først og fremst på hagemøbler eller andre plastprodukter. Det finnes imidlertid mange andre produkter der dette materialet kan brukes, og hos Vindex leverer vi blant annet gjerder, rekkverk, sprosser og terrassegulv laget i PVC. Moderne maskiner og stort utvalg av profiler gir oss mulighet til å lage det meste.

Les mer
Vindex vedlikeholdsfrie gjerder i PVC

Vedlikeholdsfrie gjerder i PVC er godt egnet for store arealer

På mange større eiendommer er av ulike grunner behov for å gjerde inn områder. Slikt blir det fort svært mange løpemeter gjerde av. Det mest vanlige er å bruke treverk til dette og det fungerer i de fleste tilfeller helt fint. Det er imidlertid også noen ulemper med å bruke treverk.

Les mer
Vindex-sprosser

Oppgrader huset med flotte vedlikeholdsfrie sprosser på vindu og dører

Sprosser har stor innvirkning på hvordan huset fremstår. Vinduene omtales ofte som huset øyne og spiller en svært viktig rolle i å slippe dagslys inn i boligen. De har imidlertid også en viktig estetisk funksjon og er svært delaktige i å definere hvordan huset fremstår. I dette perspektivet er valg av sprosser helt avgjørende.

Les mer
Vindex utstilling på kontoret på Farstad

Velkommen til vår nye utstilling

Med vår nye utstilling inviterer vi kundene til å komme til oss for å se valgmulighetene. Kom og ta en titt og få hjelp av ekspertene til å finne produktet som passer deg!

Les mer
Vindex terrassegulv i trapp

Terrassebord kan brukes til mer enn terrassegulv

Våre terrassebord har mange bruksområder. I tillegg til bruk på terrasse bruker våre kunder terrassebord til blant annet flytebrygger, tribuner i idrettshaller, trapper og uteplattinger. Tenker du nytt rundt bruk av terrassebord vil du spare mye tid.

Les mer

Her kan du se avsluttede kampanjer