Det lønner seg å bruke et varmepumpehus

Vindex varmepumpehus
Vindex vedlikeholdsfrie varmepumpehus har et elegant utseende og beskytter varmepumpen mot regn, vind, sludd, is og snø.

Vindex vedlikeholdsfrie varmepumpehus har et elegant utseende og beskytter varmepumpen mot regn, vind, sludd, is og snø. Vi anbefaler derfor et varmepumpehus for å unngå store belastninger og unødig slitasje på varmepumpens utedel. 

Bruk av varmepumpehus vil gi bedre gjenvinningsfaktor og hindrer snø og regn i å fryse til is i pumpen. Varmepumpens evne reduseres heller ikke. Ved ising må pumpen smelte isen ved å gå over i avriming, og på kalde dager vil det virke som om pumpen «leverer» kald luft i stedet for varme i huset.

Med vårt varmepumpehus vil pumpen arbeide i lengre perioder før den starter avriming.

Norskprodusert og vedlikeholdsfritt

Vi har et stort utvalg produkter i vedlikeholdsfri PVC. Rekkverk, glassrekkverk, gjerder, sprosser, terrassegulv, levegger og mye mer. Med våre produkter slipper du skraping og maling. Du får rett og slett mer tid til å gjøre andre ting.

Er du ute etter et spesialprodukt? Har du en idé, ta kontakt så skreddersyr vi og designer akkurat det du vil ha. Vi kan lage det meste! 

Alt produseres og testes ute i havet ved Hustadvika, og vi garanterer at våre produkter tåler det varierende og tøffe været i Norge.

Vindex varmepumpehus

Kontakt oss for et gratis og uforpliktende tilbud.

Del gjerne innlegget

Kontakt oss for et gratis og uforpliktende tilbud

Velg produkt