Vi løser de fleste ønsker og behov.

Ta kontakt for et godt tilbud, eller bare et godt råd

Vindex norskprodusert

Vindex AS

Du finner oss på Farstad i havgapet ved Hustadvika.

Kom gjerne på besøk for en kaffe og prat om hva vi kan tilby. Vi har også en utstilling der du kan ta en kikk på produktene våre.

Vindex -Randi Farstad

Randi Farstad

Marked

Også en utmerket hallodame i andre enden av telefonen. Hun er dyktig og rutinert på tilbud og andre henvendelser som kommer til huset. Men pass på, her er det fare for å bli smigret og overveldet og ende opp med et godt tilbud. Er nok den største planleggeren og organisatoren på godt og vondt.

Elisabeth Meek

Prosjekt og ordrebehandler

Helt utmerket Hallo dame i andre enden av telefonen. Vært med oss siden årstallet 1999. Altså forrige årtusen. Startet i produksjon og er nå en fabelaktig dyktig prosjektbehandler. Om det gjelder gjerde – rekkverk – levegg eller sprosser så har hun kontroll på det meste.

Håvard Farstad

Ordrebehandler / produksjon

Brukes til litt av hvert. Du finner han gjerne blid og hyggelig i andre enden av telefon for å hjelpe deg som kunde. Men han trives aller best på det som må spesiallages… Gi han utfordringer som vår maskinpark ikke klarer, så merkelig nok så kommer han frem med et ferdig håndlaget spesial som få andre klarer..

Tomas Gottelt

Lagersjef

Person som har en finger med i alt. Varer inn og produkter ut, går i en fei når han ordner dei. Dette er vår egen Duracell kanin som har sterke behov for en fjelltur eller fisketur i ny og ne. Et godt alternativ for han er da å montere rekkverk hos forblåste Hustadvikinger!

Henrik Farstad

Produksjon

Like interessert i fotball som han er i å produsere sprosser. Like entusiastisk også når han må ut for å montere gjerde, det er det nærmeste han kommer en fotballkamp med favorittlaget som seirende. Alltid blid og positiv og ser ikke mørkt på utfordringer.

Andrius Pucinskas

Montørformann

Sjelden man ser en så blid, hyggelig og ikke minst dyktig montør. Det er aldri problemer der han monterer. Det vi andre kan se på som utfordring, løser han lett. Kaller det bare for It`s Magic!

Donatas Cerniauskas

Montør

Hardt arbeidene flott fyr med glimt i øyet. Får alltid en tommel opp fra selv om været står på med sitt verste. Lik sin kollega med at det finnes ikke problemer, bare løsninger.

Vindex - Magnus Farstad

Magnus Farstad

Daglig leder

Som en daglig leder skal, så kan han litt om det meste, men fungerer aldri uten resten av sitt Team på Vindex. Glimt i øyet og sjarmerer de fleste. Liker fart og spenning så det er alltid noe som skjer rundt Magnus, noe som gir litt fart til oss andre også. Utålmodig perfeksjonist som må ha de andre til å fullføre.

Kontakt oss for et gratis og uforpliktende tilbud

Velg produkt