Du får det beste resultatet med skreddersydde løsninger.

Vindex gjerde spesialtilpasses din hage
Med Vindex skreddersøm og CNC-freste deler får du det akkurat som du vil. Rekkverk, gjerder og levegger må ofte skreddersys og tilpasses fjellknauser og andre formasjoner på tomten.

Produkter i standard størrelse og utforming kan være perfekt – hvis det passer. De fleste har opplevd at for eksempel et standard garderobeskap eller kjøkken ikke utnytter plassen godt nok. Slike ting slipper du å tenke på hvis du handler skreddersydde produkter laget på mål. Det gjelder også dersom du skal ha et nytt rekkverk, rekkverk eller en ny levegg i hagen.

Hos Vindex er dette mulig da vi har en moderne maskinpark som gjør det enkelt å lage akkurat det som passer dine behov. Ved hjelp av CNC-fresemaskiner som er lette å programmere, kan vi tilpasse våre produkter til de målene du trenger eller til det utseendet du er ute etter. Vi kan levere til alle typer prosjekter og det er egentlig ingenting som er umulig for oss å produsere.

Vi har for eksempel levert flere rekkverk til tomter med utfordrende terreng, der fjellknauser og annet gjør det nødvendig å tilpasse rekkverket til å følge formasjonene på tomten. Dette er noe som kan ta lang tid dersom du bygger på tradisjonelle måter, men som våre CNC-maskiner kan produsere raskt dersom vi har de riktige målene som utgangspunkt. Er du usikker på hvordan du skal måle, har vi dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med dette.

Har du ikke behov for skreddersøm, skal du dessuten vite at vi også har et utvalg rekkverk og gjerder i ferdige moduler.

Vindex Gjerde tilpasset krevende terreng på naturtomt
Vindex Gjerde tilpasset krevende terreng på naturtomt

Nøyaktig sluttresultat som står støtt uansett værforhold

Når vi freser med CNC sikrer vi at sluttresultatet blir svært nøyaktig. Kvaliteten på sluttresultatet henger også sammen med at vi bruker avanserte tegneprogrammer i produksjonsprosessen. Her legger vi inn alle mål og bearbeider tegningene for å gi best mulig grunnlag for CNC-fresingen. Når delene er ferdig produsert kontrollerer at de passer sammen før vi sender produktene av gårde. Det bidrar til at monteringsjobben blir enda enklere for deg.

Vi tilbyr også flere ulike festesystemer, som alle tilfredsstiller gjeldende krav i Norsk Standard. Dermed tåler både rekkverk, gjerder og levegger sterk vind og røft vær uten å løsne eller flytte på seg. Forutsetningen er at monteringen skjer mot et solid fundament og at det brukes forsvarlig dimensjon på festeskruene. Er du usikker på hvilket festesystem som passer deg best, anbefaler vi at du tar kontakt med oss for å få gode råd.

De fleste klarer å montere våre produkter på egenhånd, men vi kan bistå med monteringshjelp dersom du ønsker det.

Gjerde med hus til søppeldunker
Gjerde med hus til søppeldunker

Laget i vedlikeholdsvennlig PVC

Våre rekkverk, gjerder og levegger er laget i PVC, et plastmateriale med svært gode egenskaper til bruk i det norske klimaet. All vår utvikling og produksjon foregår i Hustadvika, der vi også tester produktene under tøffe forhold i havgapet.

For deg som kunde er det trolig viktigst at PVC er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Det vil si at du aldri trenger å skrape eller male et rekkverk, gjerde eller levegg laget i PVC. Alle som har malt et gjerde eller to vet at dette tar mye tid, men den tidsbruken slipper du altså å tenke på ved å velge PVC.

Vår PVC har heller ikke utfordringer med verken falming, gulning eller oppsprekking over tid, og vi kan vise til flere produkter som er like fine som nye selv etter å ha stått ute siden midten av 80-tallet. Vi gir hele 20 års garanti på våre gjerder, rekkverk og levegger. Ved å velge produkter i PVC, velger du med andre ord mer fritid. Det eneste vedlikeholdet du trenger å tenke på, er å vaske ved behov.

Vi i Vindex leverer også en rekke andre produkter, slik som sprosser, terrassegulv, glassrekkverk, skodder, lufteskodder, postkassehus, og varmepumpehus. Ta gjerne kontakt med oss i dag for en hyggelig prat om hva vi kan gjøre for deg.

Gjerde med port tilpasset skrått terreng
Gjerde med port tilpasset skrått terreng
Gjerde på tomt med flere avsatser og skrånende terreng
Gjerde på tomt med flere avsatser og skrånende terreng

Del gjerne innlegget