Endelig kan du få flyttbare gjerder som ser bra ut

Vindex mobilt og flyttbart gjerde til uteservering
Vindex har utviklet et flyttbart og mobilt gjerde du kan sette opp der du vil. Gjerdet er laget i vedlikeholdsvennlig PVC og er like robust og elegant som alle produktene våre.

Dette finnes det en god del løsninger for allerede, men vi tar nok ikke veldig hardt i om vi sier at mange av dem har en del å gå på rent utseendemessig. Derfor har vi i Vindex utviklet et flyttbart og mobilt gjerde i vedlikeholdsvennlig PVC som faktisk ser veldig bra ut.

I de alle fleste tilfeller blir gjerder skrudd eller støpt fast til et underlag, og der står det helt til det rives. Det er selvsagt slik det skal være på terrassen eller som avgrensning rundt tomta, men i en del tilfeller kan det være praktisk å ha et mobilt gjerde som kan flyttes etter behov og ønske.

Gjerdet består av to deler:

  • solide gjerdestolper med en stor base i bunn, som gjør at de står stabilt på underlaget.
  • ferdig gjerde- og rekkverksmoduler som enkelt hektes fast på gjerdestolpenes hengsler. Vi kan levere moduler i ønsket høyde og opptil 2 meter lengde.
Vindex mobilt og flyttbart gjerde til uteservering på Atanterhavsvegen.
Solide stolper med stor base sørger for et stabilt gjerde, men kan også festes til underlaget hvis mulig og ønskelig.

Gi labb på TV2

På TV2 ble våre flyttbare gjerder brukt i programmet Gi labb. Les saken og se video der våre flyttbare gjerder ble brukt: «Sjokkert vinner av Gi labb».

«Gi labb» på TV2 Play. Hvilken hund er kjendisnorges flinkeste? Vi følger kjendiser og deres pelskledde bestevenner gjennom en morsom og utfordrende konkurranse for å se hvem av kjendisene som klarer å trene hunden sin best. Se serien her.

Oppsettet du ønsker

Gjerdestolpene kan vris og flyttes i alle retninger, slik at du har fleksibilitet til å lage akkurat det oppsettet du ønsker. Når du er fornøyd, kan du feste stolpene til underlaget dersom du vil. Det er nemlig to hull i basen som gjør at du kan skru dem til et fast underlag. Plasseres de på gress er det mulig å slå ned plugger i hullene.

Mange bruksområder

Våre flyttbare og fleksible gjerder er egnet for bruk i mange sammenhenger, eksempelvis til:

  • Uteserveringer som trenger fleksible gjerdeløsninger, som også er enkle å demontere for lagring i vintersesongen.
  • Sports- og idrettsarrangementer
  • Hundegårder og annen inngjerding av dyr
  • Inngjerding på campingplasser
  • Organisering av køer


Delene til rekkverket er forholdsvis lette i vekt, noe som bidrar til enkel montering. Rekkverksmodulene veier mellom 8 og 10 kg, men dette avhenger selvsagt av høyde og lengde. Gjerdestolpene veier omtrent 5 kg.

Vedlikeholdsvennlig PVC sparer deg for tid

Som nevnt, lages våre mobile gjerder  av vedlikeholdsvennlig PVC. Uansett hva dette materialet utsettes for, vil det ikke forringes eller ha behov for vedlikehold som skraping og maling. Både regn, snø, saltholdig sjøluft og stekende sol er lett match for PVC, og hos Vindex kan vi blant annet vise til at PVC-sprosser montert på midten av 1980-tallet fremdeles er like fine som den dagen de ble montert.

Vindex gjerder leveres med solide stolper med en stor base som sørger for et stabilt gjerde, men kan også festes til underlaget hvis mulig og ønskelig. Vindex sine flyttbare gjerder tåler det norske klimaet uten problemer, og er testet under tøffe værforhold i Hustadvika
Vindex sine flyttbare gjerder tåler det norske klimaet uten problemer, og er testet under tøffe værforhold i Hustadvika

Ved å velge produkter i PVC får du ganske enkelt et materiale som tåler det norske klimaet, uten at du trenger å gjøre noe annet vedlikehold enn å vaske over i ny og ne. Du skal også merke deg at det er et miljøvennlig valg da PVC kan resirkuleres flere ganger uten at kvaliteten på materialet blir dårligere.

Ta kontakt med Vindex i dag for å høre mer om mulighetene med flyttbare og fleksible PVC-gjerder.

Del gjerne innlegget