LED-lys gir en lun atmosfære i hagen

Vindex rekkverk med LED-lys
Hvorfor ikke pynte opp hagen til høsten og mørke kvelder? LED-lys i stolpetoppene på gjerdet eller rekkverket skaper en lun atmosfære som vi garanterer naboen blir misunnelig på. 

LED-lys bruker svært lite strøm så du trenger ikke å tenke på en høy strømregning. Våre lys gir et behagelig varmhvitt lys og har høy kvalitet med lang levetid. De kan også kobles til fotocelle som automatisk slår på og av lysene. Dimmer med fjernkontroll er også mulig for å endre lysets styrke etter ønske.

To typer LED-lys

Vindex leverer to typer LED-lys beregnet for våre stolper og stolpetopper.
Lamper innfelt i stolpene med halvsirkelformet hus av aluminium og innfelt lys i stolpetoppene. Vi har også runde flate lys som for eksempel kan brukes i vårt Vindex-gulv.

Led-lys på gjerde
Lamper innfelt i stolpene
Ledningene til våre LED-lys legges inn i tverrstagene med koblingene inne i selve stolpen slik at alt blir skjult.
Innfelt lys i stolpetoppene

Innvendige kanaler

Med innvendige kanaler i profilene vil kablene være skjult og godt beskyttet. Kanalene gjør det også enkelt å trekke kablene fra lyspunkt til lyspunkt ved montering. Strømforsyningen har eurostikk-tilkobling og gir ut 12 volt spenning. Dette gjør at du fint kan montere selv.

LED-lys i hagen skaper en lun atmosfære

Med snart 40 års erfaring i markedet gir vi deg best veiledning for plan, utforming, utførelse og montering av våre vedlikeholdsfrie PVC-produkter for hus, hytte og hage.

Del gjerne innlegget