Velg riktig stolpetopp til gjerdet, rekkverket eller leveggen

Vindex - stolpetopp til gjerder, rekkverk og levegger
En stolpetopp kan tilpasses stilen på huset ditt – eller kanskje du vil ha en topp som endrer stilen på eiendommen?

Til våre gjerder, rekkverk og levegger har vi flere stolpetopper å velge i. New England stolpetopp leveres som standard, men du kan også velge flat topp eller Gotisk topp. En standard stolpetopp passer til det meste, men har du et hus i klassisk stil kan kanskje en Gotisk topp være det rette valget.

Vindex New England topp gjerde
New England
(Kan leveres med LED-lys)
Vindex flat topp gjerde
Flat utvendidig stolpetopp
Vindex Gotisk topp gjerde
Gotisk stolpetopp

LED-lys

For et tillegg i prisen kan du også få New England med innfelt LED-lys som drar svært lite strøm og har lang levetid. Lysene kan også koble til fotocelle som automatisk slår av og på lyset i forhold til mørket. Dimmer med fjernkontroll er også mulig for å endre styrke på lyset etter ønske.

Vedlikeholdsfritt rekkverk VBA med profilert handlist og port
Rekkverk med New England stolpetopp og LED-lys.

Gjerder, rekker og levegger fra Vindex tåler det meste.

Produktene er produsert i Norge og er sterke, stabile, vedlikeholdsfrie og og har ingen negative effekter som påvirkning av vær og vind eller sol. De er laget av PVC med titan-baserte tilsetninger som gjør materialet naturvennlig.

Festesystemet tilfredsstiller kravene etter Norsk Standard forutsatt at de er montert mot et solid fundament med solid dimensjon på skruene.

Del gjerne innlegget

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler