Kjøp nå – betal om 4 måneder

Venter du skattepenger eller feriepenger som du ønsker å bruke til oppgradering av uteområdet ditt? Ikke utsett gleden, utsett betalingen. Kjøper du nå kan du betale 4 måneder etter levering av produktet*.

Hvorfor velge våre produkter?

Med våre sprosser, gjerder, rekkverk, levegger og terrassegulv i PVC er en av de viktigste fordelene at det er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Vi har mye vær i Norge, men uansett hva våre produkter utsettes for vil de ikke forringes eller ha behov for skraping og maling. Både regn, snø, saltholdig sjøluft og stekende sol er lett match for PVC. Vi kan blant annet vise til sprosser som ble montert på midten av 1980-tallet som fremdeles er like fine som den dagen de ble montert.

PVC kan også resirkuleres flere ganger uten at kvaliteten på materialet blir dårligere. I tillegg varer produktene i mange, mange år. Det gjør også at PVC er et miljøvennlig valg da.

 


Les mer om fordelen med våre produkter: 

PVC er vedlikeholdsfritt og brannhemmende

Produktene er stabile og sikre

Sammen med Santander Consumer Bank tilbyr vi betalingsutsettelse i 4 måneder til kun kr. 299,-*

Betalingsutsettelse fra Santander Consumer Bank forutsetter inngåelse av kredittavtale med kredittkort etter kredittvurdering. Dersom beløpet ikke betales før endt betalingsutsettelse, går man over til delbetaling med følgende priseksempel: Effektiv rente 30,8 %, kr 20 000 over 12 mnd, kostnad kr 3 063, totalt kr 23 063

Kontakt oss for løsninger og pris

Telefon: 71 26 60 00

Del gjerne innlegget