X
GO

Send skjema og vi tar kontakt
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen (GDPR).

 
 
 

Produkter som varer lenge

 

Vi produserer også Skodder, Lufteskodder, Postkassehus, Levegger og Varmepumpehus som er vedlikeholdsfrie og tåler kraftig vind og store påkjenninger. Alle produktene kan spesialtilpasses ditt behov.

Vårt mål er å være å være Norges ledende leverandør av vedlikeholdsfrie produkt til hus og hage.

 
Norskprodusert

 


 

Vindex Skodder

 

Skodder til alle typer hus

Tradisjonelt var skodder benyttet til å stenge av vinduene og for å kunne lufte huset gjennom stengte skodder.

Harmoni med Skodder og Sprosser
I Norden har skodder vært benyttet til dekorasjon på siden av vinduene. I mange år var tre eneste materiale skodder var laget av. Vindex kom i markedet med en vedlikeholdsfri skodde i 2005 som er laget av samme materiale som Vindex Sprosser lages av. Dette har gitt markedet et valg av skodder som ikke trenger males eller vedlikeholdes. Vindex har forhandlere og selgere over hele landet. Alle har gjennomgått opplæring og er fabrikkens representant NÆR DEG som kunde.

Ta gjerne kontakt med oss om spørsmål og løsninger.

 

 

 

 

 


Vindex varmepumpe-hus

 

Varmepumpehus – vedlikeholdsfritt

Vindex varmepumpehus har et elegant utseende og beskytter varmepumpen mot regn, vind, sludd, is og snø. Varmepumpehuset er vedlikeholdsfritt. På grunn av avstand og utette vegger gir det nok luft til varmepumpen. Varmepumper må tåle all slags vær og store temperatur forskjeller. Dette medfører store belastninger og unødig slitasje på varmepumpens utedel. Vi anbefaler derfor vårt produkt som et beskyttende hus over varmepumpen, dette reduserer ikke varmepumpens evne, men beskytter og bevarer pumpen. 


En vil få bedre gjenvinningfaktor ved bruk av varmepumpe-hus. Det hindrer snø og regn til å bli til is i pumpen. ved en sånn ned-ising må pumpen smelte isen ved å gå over i avriming. På kalde dager vil det innvendig virke som om pumpen «leverer» kald luft i stedet for varme. Med vårt varmepumpe-hus kan pumpen arbeide i lengre perioder før pumpen må avrime seg.

Ta kontakt med oss for å få tilbud!

 

 

 

Vindex levegg

 

Levegger 

Skjerm deg med en Vindex vedlikeholdsfri levegg. En kombinasjon av gjerde og levegg setter en fin ramme rundt uteplassen. Våre levegger tåler kraftig vind og store påkjenninger. Og det beste av alt er de enkle å montere. De er effektive mot innsyn, støy og vind. Vindex levegger leveres i mange varianter og har kort leveringstid.

Ta gjerne kontakt for spørsmål eller tilbud!Vindex ledlys

 

LED lys

Dette er en pyntebelysning beregnet for montering på gjerdestolper. Det er innfellbare lamper som har et hus av aluminium med en halvsirkel formet lyskjegle med varm-hvit lys. Lampen er av typen LED slik at det drar veldig lite strøm, bare 0,4 W per lampe som har svært lang levetid. En kan benytte en fotocelle som slår automatisk av og på lyset i forhold til mørket. En strømforsyning gir 12 Volt spenning som benyttes for LED belysning.
NB: LED lys og utstyr skal ved destruksjon innleveres til godkjent returpunkt av EE produkter i henhold til Forskrift om gjenvinning og behandling av avfall, Avfallsforskriften §1-4, §1-5 og §1-6.

Vindex AS er et godkjent returpunkt.


Vedlikeholdsfritt hestegjerde

Et godt hestegjerde som ser fint ut og som holder hestene inngjerdet, er sammen med en god stall det viktigste man trenger til hesteholdet. Vindex leverer gjerder og stolper som er helt vedlikeholdsfri og som ikke påvirkes av vær, vind eller sol.

Fordelene med vårt hestegjerde er mange, men en av de største fordelene er at stolpene ikke leder strøm. Dermed kan man montere tråder rett på stolpene.


Naturvennlig Vindex gjerder og porter er laget av jomfruelig vinyl med titan baserte tilsetninger som gjør materialet naturvennlig.

 

Hestegjerde-hvit

Hestegjerde-A 

Vindex Garanti 
Best garanti


Vi vet at våre produkter har høy kvalitet og lang levetid – derfor gir vi 30 års garanti på sprosser og 15 år på alle andre produkter. 5 år på EE-produkter.
Lurer du på noe så er det bare å ta kontakt med oss for en hyggelig prat på telefon 71 26 60 00. 

VINDEX AS
John Brandts veg 62
6444 Farstad
  71 26 60 00
  post@vindex.no