X
GO

Send skjema og vi tar kontakt
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen (GDPR).

 

 

VINDEX gjerde, en gang for alle!

 

Våre gjerder og porter er laget av jomfruelig vinyl med titan baserte tilsetninger som gjør materialet naturvennlig. Produktene er helt vedlikeholdsfri og har ingen negative effekter som er påvirket av vær og vind eller sol påvirkning.

  Se her for bildegalleri
NorskprodusertVindex gjerde og porter

 

Gjerder og porter

Utfordringene med et gjerde av tre er at vann og råte kommer og ødelegger ditt verk før eller senere. Heldigvis lager Vindex et gjerde som er helt vedlikeholdsfritt og har ingen negative effekter som er påvirket av vær og vind eller sol. Vi har flere festesystemer for rekkverk. Alle våre festesystemer holder kravene etter Norsk Standard forutsatt at de er montert mot et solid fundament med forsvarlig dimensjon på festeskruene.

Ingen standard – Vi lager ditt unike gjerde!


Vindex levegg

 

Levegger

Skjerm deg med Vindex vedlikeholdsfrie levegger. En kombinasjon av gjerde og levegg setter en fin ramme rundt uteplassen. Våre levegger tåler kraftig vind og store påkjenninger. Og det beste av alt er de enkle å montere. De er effektive mot innsyn, støy og vind. Vindex levegger leveres i mange varianter og har kort leveringstid. 

Kom i ly med vedlikeholdsfri levegg fra Vindex!Vi produserer gjerder og porter tilpasset etter kundens ønske

Vindex prodserer alle sine gjerder i Norge. Vi kan og kan lage alle typer av gjerde eller rekkverk og levegger. Det betyr at du kan lage ditt eget design av gjerde av våre standard tilgjengelige profiler. Produksjonen foregår i moderne lokaler med moderne maskiner under vår kontroll. Fra vårt spesielle tegneprogram kommer alle dokumenter nødvendig for å produsere alle bestillinger av gjerde.

Vndex gjerde
  

Målskjema Klikk her for å se oversikten over Vindex gjerdetyper.

LED lys

Leveres med ferdig støpte og tette kontakter slik at koblingen blir veldig enkel.LED lys

Ledningene legges inn i tverrstagene og koblingene inne i selve stolpen så alt blir skjult.


Ledlys for montering i stolpene


Innfellbare lamper som gir varm-hvit lys. Kan leveres som halvsirkel formet som en lyskjegle eller helt rund og flat som for eksempel kan brukes i vårt Vindex gulv. Led lampen drar veldig lite strøm, bare 0,4 w pr lampe med svært lang levetid. Kan også benytte en fotocelle som automatisk slår av og på lyset i forhold til mørket.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat på telefon 71 26 60 00
VINDEX AS
John Brandts veg 62
6444 Farstad
  71 26 60 00
  post@vindex.no