Best på produkter i PVC laget med akkurat det designet du ønsker

Vi er best i Norge på skreddersydde løsninger. Har du et utfordrende prosjekt og vil ha produkter som passer akkurat ditt behov, garanterer vi å finne en god løsning.

Vindex har det meste du trenger til hagen og eiendommen. Sprosser, skodder, gjerde, rekkverk, levegg, gårdsgjerde, varmepumpehus, hus til robotklipper og terrassegulv. Gulvbordene kan i tillegg til terrasse brukes i trapp, tribuner eller på brygger mm. – det er bare å bruke fantasien.

CNC fresemaskin

Med moderne CNC fresemaskiner lager vi enkelt og raskt det du vil ha akkurat til ditt prosjekt. Du sparer også mye tid med våre produkter i stedet for å bygge på tradisjonelle måter. Bare ta kontakt så hjelper vi deg med design og gode løsninger.

Vi har laget mange spesialprodukter for våre kunder, og har du en idé på noe spesielt, gjør vi alt for å få det til – vi liker utfordringer!

Våre kvalitetsprodukter lages i vedlikeholdsfri PVC som tåler det norske klimaet og varer nærmest evig. Med å investerer i våre produkter velger du ikke bare kvalitet, men også trygghet for at det er sikkert og holdbart. Du skal være trygg på at du får miljøvennlige produkter som gir deg glede i år etter år!

Vedlikeholdsfritt

For deg som kunde er det trolig viktigst at PVC er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Det vil si at du aldri trenger å skrape eller male et rekkverk, gjerde eller levegg laget i PVC. Alle som har malt et gjerde eller to vet at dette tar mye tid.

Vår PVC har heller ikke utfordringer med verken falming, gulning eller oppsprekking over tid, og vi kan vise til flere produkter som er like fine som nye selv etter å ha stått ute siden midten av 80-tallet. Vi gir hele 20 års garanti på våre gjerder, rekkverk og levegger. Ved å velge produkter i PVC, velger du med andre ord mer fritid. Det eneste vedlikeholdet du trenger å tenke på er å vaske i ny og ne.

Produktene våre er laget i PVC, et plastmateriale med svært gode egenskaper til bruk i det norske klimaet. All vår utvikling og produksjon foregår i Hustadvika, der vi også tester produktene under tøffe forhold i havgapet.

Storm på Farstad. Under slike forhold blir produktene til Vindex testet. Foto: Einar Engdal

Del gjerne innlegget