Høstkampanje – mye å spare på alle våre unike produkter

Vindex glassrekkverk og gjerde
Vi spanderer kr 2000,- for hver kr 10.000,- du handler for (veiledende pris). Tilbudet gjelder gjerdene, rekkverkene og alle de andre produktene vi leverer – og med den unike holdbarheten sparer du enda mer i det lange løp. Kampanjen gjelder fra 9. til 22. oktober 2023.

Kampanjen er avsluttet!

Et «fole» bra tilbud på alle produkter

Det er ikke bare en god pris, men holdbarheten på produktene er unik. Våre PVC-produkter vil du ha glede av i mange, mange år. Du rekker å male husveggen mange ganger eller bytte kledning før gjerdet eller andre Vindex produkter må byttes.

Evigvarende

Vindex har 40 års erfaring i markedet med de originale og «evigvarende» produktene i PVC til ditt hus og hage. De er vedlikeholdsfrie, fargeekte, miljøvennlige og tåler røft norsk klima – alt som behøves er en vask i ny og ne.

«Våre produkter er norskproduserte»

Kjøper du vedlikeholdsfrie sprosser, gjerder, rekkverk, glassrekkverk, terrassegulv eller levegger fra oss garanterer vi mange års varighet. Du kan rett og slett nyte fritiden mens naboen skraper og maler.

Vindex vedlikeholdsfri levegg – Farstad
Vindex vedlikeholdsfri levegg og gjerde
Vindex rekkverk i PVC på Atlanterhavsvegen Havstuer
Vindex rekkverk i PVC

Spesialprodukter

Vi lager også varmepumpehus, postkassestativ, garasje til robotgressklipper med mer. Om du er ekstra kreativ kom gjerne med tegninger og ideer på et spesialprodukt. Vi liker utfordringer og designer produkter akkurat slik du ønsker! – det er utrolig hva vi får til.
Kvalitet teller mest i det lange løp!

Vindex varmepumpehus
Vindex varmepumpehus
Vindex skodder
Vindex skodder og sprosser

Del gjerne innlegget