15% rabatt på varmepumpehus

Vindex varmepumpehus
Et vedlikeholdsfritt varmepumpehus er en nyttig investering der du sparer strøm og gir varmepumpen økt levetid.

Kampanjen er avsluttet!

En riktig montert varmepumpe beskyttet i et varmepumpehus trenger mindre ettersyn, vedlikehold og gir økt levetid. I forhold til andre oppvarmingskilder gir en varmepumpe i utgangspunktet mer varme i forhold til strømforbruk og et varmepumpehus vil gi den enda bedre effekt. Det gjør også at utedelen til varmepumpen ser finere ut og blir en mer naturlig del av fasaden.

Vindex vedlikeholdsfrie varmepumpehus beskytter varmepumpen mot regn, vind, sludd, is, snø, løvfall og annet rusk. Med beskyttelse blir det lettere å hente inn og blåse bort luft. Det gjør også avrimingen lettere. Derfor unngår du store belastninger og unødig slitasje på varmepumpens utedel.

Du sparer strøm

Med et Vindex varmepumpehus vil pumpen arbeide i lengre perioder før den starter avriming. Beskyttelse med et varmepumpehus gir en bedre gjenvinningsfaktor og hindrer snø og regn i å fryse til is i pumpen.

Ved ising må pumpen smelte isen ved å gå over i avriming, og på kalde dager vil det virke som at det «leveres» kald luft i stedet for varme i huset. Når varmepumpen må avrimes ofte blir effekten dårligere.

Du sparer rett og slett strøm med et varmepumpehus.

Ta kontakt i dag

Lurer du på hva vi kan tilby, er det bare å ta kontakt med oss for en hyggelig prat. Vi har forhandlere og selgere i store deler av landet og har ofte mulighet til å komme på befaring for å se hvordan vi kan løse akkurat dine behov på en best mulig måte. Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi kontakt med deg

Alle produktene til Vindex er laget av vedlikeholdsfri PVC og er produsert i Norge. Produktene utvikles, produseres og testes under tøffe forhold i havgapet ved Hustadvika og tåler det barske norske klimaet og er nærmest evigvarende

Del gjerne innlegget

Kontakt oss for et gratis og uforpliktende tilbud

Velg produkt