NOVEMBERKAMPANJE – Du får fri frakt og kan vinne et varmepumpehus

Vindex glassrekkverk
Kjøper du et av våre kvalitetsprodukter for over kr 15.000 gir vi deg fri frakt. Du blir også med i trekningen av et varmepumpehus med en verdi på kr 3.800.

Alt leveres før jul

Bestillingen må gjøres i november, og vi leverer alt «ferdig innpakket» før jul . Vi kontakter den heldige, og publiserer vinneren på Facebook i uke 49.

facebook.com/Vedlikeholdsfritt

Norskprodusert og vedlikeholdsfritt

Vi har et stort utvalg produkter i vedlikeholdsfri PVC. Rekkverk, glassrekkverk, gjerder, sprosser, terrassegulv, levegger og mye mer. Med våre produkter slipper du skraping og maling. Du får rett og slett mer tid til å gjøre andre ting.

Er du ute etter et spesialprodukt? Har du en idé, ta kontakt så skreddersyr vi og designer akkurat det du vil ha. Vi kan lage det meste! 

Alt produseres og testes ute i havet ved Hustadvika, og vi garanterer at våre produkter tåler det varierende og tøffe været i Norge.

Det lønner seg å bruke et varmepumpehus

Vindex varmepumpehus

Vindex vedlikeholdsfrie varmepumpehus har et elegant utseende og beskytter varmepumpen mot regn, vind, sludd, is og snø. Vi anbefaler derfor et varmepumpehus for å unngå store belastninger og unødig slitasje på varmepumpens utedel. 

Bruk av varmepumpehus vil gi bedre gjenvinningsfaktor og hindrer snø og regn i å fryse til is i pumpen. Varmepumpens evne reduseres heller ikke. Ved ising må pumpen smelte isen ved å gå over i avriming, og på kalde dager vil det virke som om pumpen «leverer» kald luft i stedet for varme i huset.

Med vårt varmepumpehus vil pumpen arbeide i lengre perioder før den starter avriming.

Kontakt oss for et gratis og uforpliktende tilbud.

Del gjerne innlegget

Kontakt oss for et gratis og uforpliktende tilbud

Velg produkt

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler