Vinterferie-kampanje. Oppgrader uteplassen med våre unike produkter i PVC

Vi spanderer kr 2000,- for hver kr 10.000,- du handler for (veiledende pris) på alle våre unike PVC-produkter. Det er snart slutt på snømåking og snart tid for varme vårdager. Hva med å ha alt klart til montering når vårsesongen starter? Kampanjen gjelder nesten alle produktene vi leverer, og varer fra 19. februar til 10. mars 2024.

Kampanjen er avsluttet

Vi leverer nesten alt du trenger til huset og uteplassen – sprosser, gjerder, rekkverk, glassrekkverk, levegger og terrassegulv i tillegg til andre spesialprodukter. Alt er laget i vedlikeholdsfri PVC.

Velg produkter som varer

Det er ikke bare en god pris, men med den lange varigheten sparer du på sikt enda mer. Bortsett fra en vask i ny og ne slipper du tidkrevende vedlikehold som for eksempel skraping og maling. Du trenger ikke å bekymre deg for påvirkning fra sol og variert norsk vær. Vi garanterer at PVC-produkter fra Vindex tåler «alt» klimaet i Norge har å by på – og varer svært lenge.

Mer miljøvennlig enn du tror

Produkter i PVC varer i mange, mange år – derfor gir vi 30 års garanti på sprosser, og 15 års garanti alle andre produkter. Noen kunder har har faktisk gjerder som er like fine etter 30 år. Karbonavtrykket på PVC-produkter er i utgangspunktet lavt, og med den lange varigheten og at det er fullstendig resirkulerbart gjør avtrykket enda lavere. FN-kommisjonen har godkjent PVC som bærekraftig utvikling.

Ansatte på Nordneset rett utenfor Vindex

Evigvarende

Vindex har 40 års erfaring i markedet med de originale og «evigvarende» produktene i PVC til hus og hage. De er vedlikeholdsfrie, fargeekte, miljøvennlige og tåler røft norsk klima. Våre produkter er norskproduserte.

Del gjerne innlegget